کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319382 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

بررسی تلفن هوشمند ZTE Nubia Z5S mini

در چند سال اخیر شاهد ورود برند‌های قدرتمندی از سرزمین چشم بادامی‌ها در زمینه‌ی امور ارتباطی و ساخت و توسعه‌ی گوشی‌های هوشمند بودیم که برخی از آن‌ها توانسته‌اند جایگاه‌های برتر را در سراسر دنیا کسب کنند. یکی از این برند‌های شناخته شده، ZTE است. گوشی هوشمند میان‌رده‌ی این شرکت با نام Nubia Z5S mini یکی از محصولات با کیفیت این برند معتبر است که در ادامه به نقد و بررسی آن خواهیم پرداخت.


به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ شاید وقتی اسم یک برند چینی به گوشمان می‌خورد، به خاطر سابقه‌ی بدی که از واردات اجناس بی‌کیفیت از این کشور و استفاده از آن‌ها داشته‌ایم، مقداری دل‌سرد شویم و حتی حالت تهاجمی بگیریم؛ اما فراموش نکنیم که برجسته‌ترین تلفن‌های هوشمند حال حاضر دنیا در چین تولید می‌شوند و این نشان دهنده‌ی توان تولیدی چینی‌ها در زمینه‌های مختلف است. ZTE که در سال ۱۹۸۵، در شهر شنزن چین تاسیس شد، هم‌اکنون به عنوان چهارمین شرکت بزرگ سازنده‌ی تلفن همراه و همچنین پنجمین شرکت بزرگ در زمینه‌ی ساخت و توسعه‌ی تجهیزات مخابراتی شناخته می‌شود و از این بابت، یک شرکت و برند مطرح در سطح جهانی است.

سال ۲۰۱۲ بود که این شرکت گوشی پرچمدار خود با نام Nubia Z5S را عرضه کرد. این گوشی با صفحه نمایش ۵ اینچی و قدرت سخت‌افزاری مناسب، توانست گزینه‌ی خوبی در کنار رقبای خود باشد. حال پس از دو سال، ZTE تصمیم به تولید و عرضه‌ی مدل به اصطلاح مینی پرچمدار خود کرده، اما با نگاهی دقیق‌تر به این مدل جدید، متوجه می‌شویم که این گوشی صرفا کوچک شده‌ی پرچمدار اصلی نیست و می‌توان گفت با یک گوشی بهینه شده، با اندازه‌ای مناسب و بسیار خوش‌دست و باکیفیت رو به رو هستیم.

تلفن Nubia Z5s توسط پارس سامتل در اختیار زومیت قرار گرفت تا مورد نقد و بررسی قرار گیرد.

طراحی و سخت‌افزار

ZTE در طراحی ظاهری و ارگونومی گوشی جدید خود، نشان داد که به نبوغ و سبک خاص خود رسیده است. ظاهر گوشی در اوج سادگی، جذاب است و در طراحی آن سعی شده تا هر قطعه و هر بخش از گوشی، در بهترین جایگاه ممکن قرار بگیرد.

موردی که در نگاه اول به Z5s Mini توجه ما را به خود جلب کرد، وجود دکمه‌ی لمسی دایره‌ای شکل و قرمز رنگ در پایین گوشی است که ما را ناخودآگاه به یاد آیفون می‌اندازد با این تفاوت که این دکمه لمسی است و در صفحه‌ی کاملا تیره‌ی گوشی، به شکل زیبایی خودنمایی می‌کند. این دکمه‌ی لمسی دارای نور پس زمینه است که با توجه به کاری که با گوشی در حال انجام آن هستید، این نور کاهش و افزایش پیدا می‌کند. در دو طرف این دکمه‌ی لمسی، دو نقطه‌ی قرمز رنگ دیگر نیز وجود دارد که کارکردی به مانند دکمه‌های گوشی‌های اندرویدی دیگر دارند. نکته‌ی جالب این است که جز دکمه‌ی دایره‌ای شکل لمسی، دو دکمه‌ی دیگر در حالت صفحه‌ی خاموش، دیده نمی‌شوند و به محض روشن کردن صفحه، نمایان می‌شوند.

با این‌که Z5S صفت mini را یدک می‌کشد، اما ما با یک گوشی ۴.۸ اینچی رو به رو هستیم که نسبت به نسخه‌ی قبلی خود تنها ۰.۲ اینچ تفاوت ابعاد دارد. نمای روبه ‌رویی گوشی، کاملا یک دست و تیره در نظر گرفته شده تا زیبایی خاصی را به دستگاه ببخشد. هیچ لوگویی بر روی صفحه مشاهده نمی‌شود و بالای دستگاه در سمت راست شاهد دوربین جلو ۵ مگاپیکسلی هستیم و در مرکز نیز بلندگوی شنیداری مکالمه دیده می‌شود. Nubia Z5S mini با این‌که ۴.۸ اینچ سایز دارد، اما یک گوشی کشیده و بلند است که این بلندی در کنار سبکی و نازکی نسبی آن موجب شده تا تلفن به خوبی در دست جای بگیرد.

مشخصات فنی ZTE Nubia Nubia Z5S mini

  • پردازنده ۴ هسته‌ای اسنپ‌دراگون 600 کوالکام با فرکانس کلاک 1.7 گیگاهرتز
  • پردازنده گرافیکی مجتمع Adreno 320
  • حافظه رم 2 گیگابایت
  • حافظه ذخیره سازی ۱۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه Micro SD تا ۳۲ گیگابایت
  • صفحه نمایش 4.7 اینچ با رزولوشن 1280 در 720 از نوع IGZO
  • دوربین پشتی 13 مگاپیکسل با فوکوس دستی و فلش LED و دوربین جلوی 5 مگاپیکسل
  • قابلیت فیلم‌برداری 1080p در نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
  • پشتیبانی از اتصالات WiFi، 3G، بلوتوث 4.0 
  • اندروید 4.2.2 آب‌نبات پاستیلی
  •  باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 2000 میلی‌آمپرساعت
    ابعاد 134.7 در 65.8 در 7.6 میلی‌متر
    وزن 120 گرم
    قیمت زیر ۱ میلیون تومان

وقتی نگاه به قاب پشتی دستگاه می‌کنیم، باز همان ظرافت و سادگی که توام با زیبایی خاصی است، به چشم می‌خورد. دوربین پشتی در کنار فلش LED در گوشه‌ی سمت چپ قرار گرفته است. لنز دوربین به خاطر وجود حلقه‌ای رنگی از جنس فلز، نمای زیبایی را به بدنه‌ی پشتی داده است. لوگوی برند گوشی در مرکز قاب قرار گرفته و در گوشه‌ی سمت راست پایین، اسپیکر، دیده می‌شود که آن هم دارای طراحی ریزبینانه‌ای است. شبکه توری و نقره‌ای رنگِ روی اسپیکر، بر زیبایی دستگاه تاثیر به سزایی گذاشته است.

ZTE Nubia Z5S mini

جنس قاب پشتی از پلاستیک فشرده و با کیفیت است که از طرفی هم سخت و محکم است، هم لطافت خاصی را به همراه دارد. رنگ‌های متنوع گوشی در قاب پشتی آن‌ها متمایز می‌شود که از این بابت، می‌توان حتی با هزینه‌ای کم، رنگ دستگاه خود را به صورت دلخواه و بدون دردسر، تغییر دهید. البته مقداری باز و بسته کردن قاب پشتی گوشی سخت است و باید با احتیاط این کار انجام شود.

ZTE در لبه‌های گوشی جدید خود سعی کرده تا سادگی و کیفیت را هم‌چنان حفظ کند. برای کاهش و افزایش صدا، یک دکمه‌ی بلند فلزی بر لبه‌ی سمت چپ Z5s Mini مشاهده می‌شود و دکمه‌ی فلزی پاور در لبه‌ی بالایی گوشی در سمت راست آن قرار گرفته است.

ZTE Nubia Z5S mini

محل قرار گیری دکمه‌ی پاور در بالای تلفن به دلیل ابعاد نسبتا بزرگ Z5S Mini چندان مناسب نیست و دسترسی به آن کمی سخت است. بهتر بود که ZTE دکمه‌ی پاور را در لبه‌ی دستگاه جای می‌داد.

جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در همان لبه‌ی بالایی گوشی تعبیه شده و ورودی میکرو USB در لبه‌ی پایینی دستگاه قرار دارد که با یک قطعه فلز، زینت داده شده است.

ZTE ورودی سیم‌کارت و حافظه ذخیره سازی میکرو SD را در پشت قاب دستگاه قرار داده است. به این مورد هم باید اشاره کنیم که باتری ۲۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این دستگاه، قابل جداسازی و تعویض نیست.

شاید اگر ذهنیت بدمان را نسبت به برندهای چینی از این گوشی دور کنیم، متوجه شویم که با یک تلفن هوشمند استاندارد و خوش ساخت روبرو هستیم. در زیبایی و ظاهر مناسب Nubia Z5S mini شکی نیست و وزن مناسب و جنس بدنه‌ی با کیفیت و در عین حال ظریف که جزو معیارهای مهم خرید گوشی برای بسیاری از کاربران است، همه و همه در این محصول شرکت چینی ZTE مشاهده می‌شوند.

نمایشگر

نقطه‌ی قوت اصلی گوشی Z5s، در بخش نمایشگر نهفته شده است. این گوشی از نمایشگری ۴.۷ اینچی با وضوح تصویر ۱۲۸۰ در ۷۲۰ پیکسل بهره می‌برد که تراکمی معادل ۳۲۰ پیکسل بر اینچ دارد. این گوشی، جزو معدود تلفن‌هایی است که از تکنولوژی صفحه نمایش IGZO بهره می‌برد. تکنولوژی IGZO توسط شرکت شارپ برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ معرفی شد که از اکسید عناصر ایندیوم، گالیوم و روی برای نمایش تصویر در آن استفاده می‌شود.

ZTE Z5S mini

شارپ این موارد را به عنوان مزایای پنل‌های IGZO عنوان کرده است:

  • رزولوشن و شفافیت بسیار بالا: ترازیستورهای IGZO بسیار کوچک‌تر از نمونه LCD های قدیمی هستند و امکان بسیار بیشتری برای انتقال الکترون دارند. بنابراین دیتای بیشتری می‌تواند در یک صفحه نمایش به تصویر کشیده شود. IGZO تقریبا 4 برابر بیشتر می‌تواند دیتا را در یک پنل نمایش دهد، یعنی 4 برابر رزولوشن بیشتر.
  • مصرف انرژی بسیار کم: IGZO می‌تواند اطلاعات موجود روی یک پنل را در یک زمان مشخص نگاه دارد، حتی در زمانی که دستگاه خاموش باشد بدون این که نیازی به بازیابی مجدد اطلاعات داشته باشد. این موضوع سبب می‌شود تا به راحتی بتوان مصرف انرژی را در موارد متعددی کاهش داد.
  • عملکرد بسیار بالا در پاسخ به لمس پنل: در مقایسه با LCD های معمولی IGZO به میزان قابل توجهی نویز ایجاد شده از اطلاعات لمس ورودی را کاهش می‌دهد. این موضوع باعث سرعت بیشتر، دقت بالاتر و طبیعی‌تر بودن نوشتن و خطوط ایجاد شده روی تصویر می‌شود.

همچنین بخشی به نام Image enhance برای تنظیم نحوه‌ی نمایش رنگ تعبیه شده است که می‌تواند در نوع نمایش رنگ‌های نمایشگر بسیار مفید باشد.

صفحه نمایش بکار گرفته شده در تلفن Z5s Mini  از نظر زاویه دید بسیار خوب عمل می‌کند و تقریبا تا زاویه ۱۷۰ درجه تصاویر بصورت مطلوب با افت کیفیت بسیار ناچیزی قابل مشاهده هستند. از طرفی تراکم پیکسل‌ها در این صفحه نمایش به دلیل ابعاد کوچک و رزولوشن HD قابل قبول است و متنون در آن بصورت کاملا خوانا قابل مشاهده هستند. از نظر دقت نمایش رنگ‌ها و همچنین کنتراست تصویر هم، صفحه نمایش خوب عمل می‌کند.

در کل نمی‌توان ایرادی را به صفحه نمایش تلفن Z5s Mini وارد کرد. تنها مورد در باره‌ی این صفحه نمایش شدت روشنایی نه چندان زیاد آن است که استفاده از تلفن در زیر آفتاب را مشکل می‌کند.

دوربین

 ZTE در این تلفن از دوربین ۱۳ مگاپیکسلی در پشت و ۵ مگاپیکسلی در جلو استفاده کرده است. از نقاط قوت دوربین این گوشی، می‌توان به اپلیکیشن و رابط کاربری کارآمد آن اشاره کرد. وقتی اپلیکیشن دوربین را باز می‌کنیم، برای تهیه‌ی عکس با سه گزینه‌ی مختلف مواجه می‌شویم.

ZTE Nubia Z5S mini

اولین گزینه Auto نام دارد. این قابلیت تمام تنظیمات اصلی دوربین را بر روی بهترین حالت ممکن براساس موقعیت شما برای تهیه عکس، بهینه‌سازی می‌کند و فقط قابلیت‌هایی مانند HDR، تایمر و فلش در دسترس کاربر قرار دارد.

گزینه‌ی دوم Pro نام دارد. اگر از آن دسته کاربرانی هستید که می‌خواهید عکس‌هایی با دقت بالا و تنظیمات دلخواه خود تهیه کنید، قابلیت Pro ابزارهای مختلفی را در اختیارتان قرار می‌دهد. برای مثال توانایی تنظیم گشودگی دیافراگم، حساسیت ایزو، سرعت شاتر، انتخاب نوع روشنایی محیط یا تشخیص چهره در اختیار کاربر قرار دارد. برای بالاتر بردن دقت و زاویه‌ی تصاویر، قابلیتی به نام Grid تعبیه شده است که با فعال کردن آن، خطوطی در تصویر نمایان می‌شوند که در کنار زاویه سنج اتوماتیک، می‌تواند کمک خوبی برای تهیه تصاویر با دقت باشد. اگر گوشی را در کف دست خود یا بر روی یک میز به صورت افقی قرار دهید، قطب‌نما بر روی تصویر به نمایش در می‌آید که این قابلیت در نوع خود جالب به نظر می‌رسد.

ZTE-Camera-Pro

گزینه‌ی سوم Fun نام دارد. در این حالت تعداد زیادی قابلیت برای تهیه عکس وجود دارد که می‌تواند برای افرادی که خواهان تهیه عکس‌های خلاقانه هستند، بسیار مفید واقع شود. تهیه عکس‌های پانوراما، عکس‌های تلفیقی یا تصاویری با افکت‌‌های خودکار از قابلیت‌های معمول این حالت است. قابلیتی مانند Intervalo به کاربر این امکان را می‌دهد که با تنظیم تایمر از ۱ تا ۳۰ ثانیه، در زمانی دلخواه اقدام به تهیه عکس کند که این تایمر تا زمانی که کاربر آن را غیر فعال نکند، مدام به عکاسی در بازه‌ی زمانی تعیین شده خواهد پرداخت.

ZTE-camera

طبق معمول همیشه، ما با دوربین این گوشی هوشمند تصاویری تهیه‌ کردیم تا میزان کیفیت و دقت آن را بسنجیم. دوربین ۱۳ مگاپیکسلی ZTE Nubia Z5S mini عملکرد خوبی را از خود به جا گذاشت. عکس‌هایی که به صورت ماکرو تهیه کردیم دارای رنگ بندی‌های چشم نواز و جزییات مناسبی بودند، اما در مقابل، تصاویری که دارای دورنما بودند از کیفیت مناسبی بهره نمی‌بردند. با این حال در کل، بازده دوربین برای یک تلفن میان رده بسیار خوب است و می‌توان از آن در شرایط مختلف تصاویر نسبتا خوبی گرفت. دوربین ۵ مگاپیکسلی جلوی تلفن هم، می‌تواند نیاز علاقمندان به عکس‌های سلفی را جلب کند.

ZTE Nubia Z5S mini.ir

در ادامه می‌توانید نمونه تصاویر گرفته شده با دوربین تلفن نوبیا Z5s مینی زد‌تی‌ای را مشاهده کنید:

اسپیکر

یکی دیگر از نقاط قوت گوشی Nubia Z5S mini، اسپیکر کوچک اما قدرتمند آن است. با این‌که در ظاهر اسپیکر کوچکی در پشت دستگاه تعبیه شده است، اما در عمل بسیار راضی‌کننده ظاهر می‌شود. صدا چه در محیط شلوغ و چه در مکانی خلوت، به وضوح شنیده می‌شود که البته با تکنولوژی DTS، این اسپیکر بیش از پیش خودنمایی می‌کند.

ZTE Nubia Z5S mini

نرم افزار

ZTE توانایی خود را در ارائه‌ی رابط کاربری ساده، روان و شیک به نمایش گذاشته است. گوشی Nubia Z5S mini از اندروید ۴.۲.۲ آبنبات پاستیلی پشتیبانی می‌کند که انتظار می‌رود به زودی به نسخه‌ی بالاتر ارتقا پیدا کند. با این حال، رابط کاربری و هم‌چنین برنامه‌های اختصاصی این گوشی نسبتا راضی کننده هستند. برخلاف بیشتر گوشی‌های اندرویدی، در لانچر اصلی ZTE خبری از صفحه‌ی اپلیکیشن‌ها یا به اصطلاح App Drawer نیست و همه‌ی برنامه‌ها و ویجت‌ها بر روی صفحه اصلی در دسترس خواهند بود (چیزی شبیه به رابط کاربری گوشی‌های هواوی). با کمی نظم و فولدربندی مناسب می‌توان سرعت دسترسی به اپلیکیشن‌ها را به این روش بیش از پیش افزایش داد که از این نظر، ZTE سهولت دسترسی و راحتی را در گوشی خود اعمال کرده است. اما اگر به حالت استاندارد نمایش اپلیکیشن‌ها و صفحه‌های اصلی در اندروید عادت کرده باشید در رابط کاربری ZTE سردرگم خواهید شد.

ZTE-Nubia-Z5S-mini

در بخش چندرسانه‌ای، ZTE سعی داشته است تا از پلیرها و برنامه‌هایی که خود، آن‌ها را ساخته، به جای برنامه‌های معمول اندروید خام بهره ببرد. برای پخش موسیقی برنامه‌ای به نام Music وجود دارد که از ظاهری زیبا بهره می‌برد. تنظیمات DTS نیز برای وضوح بیشتر صدا در بخش موسیقی وجود دارد. همچنین می‌توان از حالت‌های از پیش تعریف شده برای پخش فیلم، موسیقی و پادکست استفاده کرد.

Player

برنامه‌ی Video همانطور که از اسمش پیدا است، برای پخش فایل‌های ویدیویی به کار می‌رود. از قابلیت‌های این برنامه می‌توان به تهیه عکس لحظه‌ای از سکانس‌های دلخواه فیلم اشاره کرد. علاوه بر این می‌توان ویدیوی درحال پخش را به صورت صفحه‌ای کوچک در آورد و در حین تماشای ویدیو، به کار دیگری با گوشی خود مشغول شد.

Screenshot 2014-10-12-15-26-03

اغلب برنامه‌های کاربری مانند ابزارهای چت و شبکه‌های اجتماعی، ابزارهای کاربردی مانند رادیو، چراغ قوه یا ماشین حساب، و هم‌چنین ابزار Kingsoft Office برای ویرایش اسناد در این گوشی به صورت پیش‌فرض تهیه شده است. برای دسترسی به فایل‌های حافظه می‌توان از برنامه‌ی مدیریت فایل ساده و شیک MyFiles استفاده کرد.

یکی از قابلیت‌های کلیدی و دقیق گوشی، سنسور حرکتی یا Motion است که با فعال کردن آن می‌توان از ۶ قابلیت مختلف این سنسور بهره برد. تعویض آهنگ به وسیله‌ی حرکت گوشی، پاسخ‌گویی خودکار به محض نزدیک کردن تلفن به صورت، چرخش گوشی بر روی میز برای بی‌صدا کردن آن، تماس خودکار با شماره یا مخاطبی که اسمش بر روی گوشی است به وسیله‌ی نزدیک کردن تلفن به صورت یا حتی تهیه‌ی شات از روی صفحه‌ی گوشی با لمس سه انگشت از جمله قابلیت‌های خوب این سنسور با دقت ZTE است.

قسمت اعلانات با کشیدن انگشت بر روی صفحه از بالا به پایین قابل دسترس است. در این قسمت ابزارها و تنظیمات کاربردی به صورت نواری در پایین صفحه مشاهده می‌شوند که قابل شخصی سازی نیز هستند. اعلانات نیز در فضای خالی صفحه از بالا به پایین قابل مشاهده خواهند بود.

بخشی به اسم Profile که شامل ۳ حالت مختلف است در Z5s Mini وجود دارد تا بسته به مکانی که در آن حضور دارید، بتوانید با لمس هر یک از این سه مورد در سریع‌ترین زمان ممکن گوشی خود را تنظیم کنید. در همان بخش گزینه‌ی Power Saving نیز مشاهده می‌شود که برای بهینه‌سازی مصرف انرژی دستگاه می‌توان از آن استفاده کرد.

ZTE-Nubia-Z5S-mini-shot

به طور کلی رابط کاربری Nubia Z5S mini از کیفیت و نظم بسیار خوبی برخوردار است و چینش هر ابزار و فونت به‌کار رفته در کنار رنگ قرمز و خاکستری، ساختاری ساده و کاربردی را به وجود آورده است. اما مشکل! اگر از ما سوال کنید بزرگ‌ترین مشکل نرم‌افزاری این گوشی چیست، در جواب به بروز نبودن سیستم عامل اشاره می‌کنیم. اگر عادت به اندروید کیت‌کت پیدا کرده‌اید، کار کردن با آب‌نبات پاستیلی می‌تواند مقداری آزاردهنده باشد. دیگر مشکلی که در رابط کاربری این محصول مشاهده می‌شود، طراحی نه چندان دلچسبِ آیکون‌ها و و برخی ویجت‌ها مثل ویجت آب‌و‌هوا است. احتمالا این بخش از طراحی رابط کاربری ZTE بر عهده فرد خوش‌ذوقی نبوده است!

عملکرد و کارایی

Nubia Z5S mini علاوه بر ظاهر و نرم‌افزار بسیار خوب، از سخت‌افزار مناسب و رضایت‌بخشی برخوردار است. قلب تپنده‌ی این تلفن هوشمند یک سیستم‌-روی-یک-چیپ Snapdragon 600  است که هر یک از ۴ هسته‌ی آن دارای فرکانس کلاک ۱.۷ گیگاهرتز هستند که با گرافیک آدرنو ۳۲۰ و ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم مجتمع شده است. این پردازنده نوید یک سخت‌افزار مناسب را در این گوشی می‌دهند. گاهی شاهد آن هستیم که تلفن به سخت افزار خوبی مجهز می‌شود، اما نرم‌افزار ارتباط درستی با قطعات برقرار نمی‌کند و قدرت و بازده دستگاه در سطح غیرقابل قبولی قرار می‌گیرد. این مورد به هیچ‌وجه در Nubia Z5S mini دیده نمی‌شود و شرکت سازنده توانسته است تا سازگاری بسیار خوبی را بین همه‌ی اجزای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری گوشی به وجود آورد که در نتیجه ما شاهد سرعتی بالا و پردازشی قابل قبول در تمامی برنامه‌ها و حتی بازی‌های سنگین بوده‌ایم. رم ۲ گیگابایتی این گوشی عملکرد چندوظیفگی را بسیار راحت و بهینه کرده است و می‌توان در هنگام تعویض برنامه‌ها، سرعت عمل بالایی را از تلفن همراه خود انتظار داشته باشیم. با Z5s Mini در اجرای هیچ برنامه‌ای به مشکلی برخورد نکردم و تمام بازی‌های معمول را با گرافیکی عالی و نرخ فریم مناسب اجرا کردم.

بهتر است نگاهی به نتایج بنچمارک ZTE Nubia Z5S mini بیاندازیم تا ببینیم این محصول در مقابل دیگر رقبای خود چه حرف‌هایی برای گفتن دارد.

تلفن / تبلت AnTuTu3

AnTutu4

Linpack

Single / Multi

Quadrant 2.1 3DMark 

IceStorm

Vellamo

HTML 5 / Metal

CF Bench v1.2/v1.3 BaseMark

OS II / Sunspider

ZTE Nubia Z5S mini _____

25,596

318.158

763.198

10,892 9,295 2,241

782

26,692

469

1214.0ms

Sony Xperia Z3 Compact _____

 42028

374,256

860.544

20,590 18,778  2,607

1459

37,760

1139

844.5ms

GLX Spider 1 _____

17,924

85.632

158.173

 ________  _____ 2,169

791

 17,471

226

1367.3ms

Alcatel One Touch POP 8 _____

 

16701

88,169

123,656

1940.83 2,855 1865

648

17,466 230

1245.2ms

Alcatel One Touch POP 7 _____

 

12575

81,471

159.119

1832.49 2,508 1767

626

8816 175

1359.3ms

Sony Xperia M2 Aqua _____

17,483

81,471

159.119

8640 5,839 1668

748

15,289 464

1333.9ms

HTC Desire 616 dual sim _____

27,522

120,277

257,114

12,158 5,679 1746

630

38,662 247

1231.8ms

HTC One M8 mini 15,984

17,069

82.676

273.366

9,844 5,588 1,107

559

13,957 500

1303.3ms

Sony Xperia T3 18,120

19,548

92.125

269.436

10,218 5,848 1,230

615

18,485 496

1116.3ms

LG G3 21,835

32,780

200.01

473.20

25,412 16,485 1,414

847

27,131 847

993.02ms

HTC Desire 816 19,625

21,417

100.761

289.869

13,145 5,910 1,290

666

18,822 523
Xperia M2 Dual 16,687

17,169

88.246

257.506

8,448 5,713 2,022

541

15,468 288
LG L90 Dual 13٫111

14٫440

75.594

201.033

8٫165 5٫231 981

504

12٫731 450
LG L70 Dual 11985

12٫701

63.366

147.565

5٫401 4٫286 1٫004

490

6,823 330
Galaxy Tab 10.5 Snapdragon - LTE 29,370

35,075

369.31

608.905

18584 13,685 1714

1177

32,492 854
Galaxy Tab 8.4 Exynos - Wifi 28,684

33,778

 386.32

694.10

 19,162  13,896 1706

1176

32,778  835
Xperia Z2 31,030

32,579

382

547

17,975 18,019 1,504 33,361

32,931

1,037
Xperia Z2 Tablet 31,250

32,850

399.22

785.97

 18,458  18,786 1,499

1,139

 35,707

36,801

1,110

807.2ms

HTC One M8 34,233

36,727

350.76

807.10

23,792 19,152 1618

1272

36,690

36,727

1036
Farassoo Fast 712 15,537

18,154

54

118

5,067  3,982 1,898

488

11,437
14,059

261
Xperia T2 Ultra 17,713

19,570

101.30

300.19

9,400 - 2,019

589

11,462

17,736

411
Samsung Galaxy S5 32,335 436.63 / 512.66 23050 - 1521 / 1261 47003  
LG G Pro Lite Dual 6,927 48.3 / 69.3 3,886 - 1,596 / 443 6,189  
Xperia Z1 Compact 34,558 420 / 702 20,661 - 2,806 / 1,177 33,893  
Xperia C 13,757 38 / 148 3,950 - 1,553 13,278  
 Nexus 5  23,593  660 / 346 9,179 -  2,085 / 1,206  22,280  
Galaxy Note 3  32,108  420 / 870 20,056 -  2,490  24,250  
LG G Pad 8.3 21,796 300 / 794 12,083 - 2,498 / 731 25,720  
Padfone Infinity 2 35,609 381 / 722 22,352 - 2892 / 1191 32150  

 

آزمایش AnTuTu

AnTuTu تمام بخش‌های سخت‌افزار شامل حافظه‌ رم، حافظه ذخیره سازی،‌ پردازنده و GPU را مورد آزمایش قرار می‌دهد و یک امتیاز کلی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. CPU بیشترین تاثیر را در کسب امتیاز بهتر در AnTuTu دارد.

 

Linpack

لین‌پک از طریق اجرای دستورات محاسباتی ریاضی، قدرت پردازنده در اجرای دستورات ریاضی را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. هرچه امتیاز بالاتر باشد نشان از قدرت بیشتر پردازنده در محاسبات عددی است. لین‌پک حتی برای محاسبه توان پردازشی سوپر کامپیوترها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

Quadrant 2

در این بنچمارک، پردازنده اصلی (CPU)، ورودی و خروجی‌ها و پردازنده گرافیکی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و امتیاز ارائه شده در واقع برآیند امتیاز این سه بخش اصلی است.

 

BaseMark OS II

بیس‌مارک نیز کلیه سخت‌افزار یک گجت را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. در این بنچمارک نیز تمرکز اصلی بر روی قدرت پردازنده است. بیس‌مارک حتی قدرت تک هسته و چند هسته‌ی پردازنده را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. هر چه امتیاز بیشتر باشد بهتر است.

 

3D Mark: Ice Storm

3D Mark یکی از معتبرترین نرم‌افزارهای بنچمارک در دنیای PC است که از چندی پیش به دنیای موبایل نیز راه یافته است. در این نرم‌افزار تمرکز اصلی بر روی قدرت پردازنده گرافیکی (GPU) است. هرچه امتیاز بالاتر باشد، محصول قدرت پردازش گرافیکی بیشتری دارد و قادر است به شکل بهتری بازی‌های گرافیکی را اجرا کند.

 

Vellamo

در این بنچمارک بخش‌های مختلف سخت‌افزار مورد آزمایش قرار می‌گیرد. این نرم‌افزار عملکرد سیستم‌ را در وب‌گردی، اجرای کدهای جاوا اسکریپت، HTML 5 و رندر تصاویر دو بعدی و سه بعدی می‌پردازد. در این بنچمارک بخش‌های مختلف سخت‌افزار تاثیر گذار هستند، اما CPU نقش بیشتری در کسب امتیاز بهتر ایفا می‌کند.

 

CF Bench

در سی‌اف بنچ، تمرکز بر روی قدرت پردازنده (CPU) و حافظه رم است. هر چه این دو بخش سیستم سریع‌‌تر و بهتر عمل کنند، امتیاز CF Bench بالاتری نیز بدست می‌آورند. این نرم‌افزار به خوبی قادر است پردازنده‌های چندهسته‌ای را نیز مدیریت کرده و مورد آزمایش قرار دهد. هرچه امتیاز بالاتر باشد، بهتر است.

 

باتری

Nubia Z5S mini به یک باتری ۲۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است. در آزمایش اول، فیلم استاندارد زومیت در رزولوشن 720p را در Nubia Z5S mini آنقدر پخش کردیم تا شارژ گوشی از ۱۰۰ به جایی برسد که تلفن خاموش شود. در این آزمایش شدت روشنایی صفحه‌نمایش روی ۵۰ درصد تنظیم شده بود و شبکه‌های بی‌سیم نیز خاموش بودند. در آزمایش پخش ویدیو، گوشی حدود ۷ ساعت دوام آورد. اما استفاده از پنل IGZO شارپ که به طور چشم‌گیری مصرف توان بسیار پایینی دارد، طول عمر باتری Nubia Z5S mini در وب‌گردی را به حدود ۸ ساعت و ۳۰ دقیقه می‌رساند. این گوشی همچنین در عملکردی معمول شامل پخش موسیقی٬ وب‌گردی٬ عکس‌برداری٬ فیلم برداری FullHD‌ ٬ دانلود و آپلود٬ ارسال ایمیل٬‌تماشای ویدیو٬ مکالمه و ارسال پیامک٬ توانست ۱۴ ساعت تا به اتمام رسیدن باتری دوام بیاورد.

جمع‌بندی

ZTE Nubia Nubia Z5S mini یک گوشی با کیفیت، خوش‌ساخت با طراحی مدرن است که به راحتی می‌تواند در سطح خود، یکی از برترین گوشی‌های اندرویدی باشد. استفاده از پنل قدرتمند IGZO محصول شرکت معتبر شارپ، کیفیت خوبی را به نمایشگر این گوشی داده است. طراحی ساده ولی جذاب و استفاده از قالب رنگی قرمز در Z5s Mini که تلفیقی عالی را با دیگر اجزای آن ایجاد می‌کند، زیباپسندان را به خود جذب می‌کند. سبکی و راحتی گوشی، یکی دیگر از نقاط قوت Nubia Z5S mini است. قدرت پردازشی و تعامل بسیار خوب نرم‌افزار و سخت‌افزار، هیچ مشکلی برای مخاطب در هنگام استفاده ایجاد نمی‌کند و هر برنامه و بازی که در نظر دارید را می‌توانید به راحتی و بدون هیچ‌گونه افت کیفیتی در این گوشی اجرا کنید. البته بروز نبودن سیستم عامل شاید در اجرای برخی برنامه‌های مبتنی بر نسخه‌ی کیت‌کت، محدودیت‌هایی ایجاد کند. دوربین نیز در سطح قابل قبولی قرار دارد و قابلیت‌های بسیار خوبی که در اپلیکیشن اختصاصی ZTE قرار داده شده است می‌تواند هر سلیقه‌ای را راضی نگه دارد.

با تمام این اوصاف، قیمت این گوشی چندان مناسب نیست و ZTE برای رقابت در بازار میان‌رده‌ها باید قیمت Z5S Mini  را کاهش دهد. البته این تلفن به تازگی وارد بازار شده است که البته ظاهرا به طور گسترده پخش نشده و فروشگاه‌های محدودی آن را در اختیار دارند.

تلفن Nubia Nubia Z5S mini یک انتخاب نسبتا مناسب برای علاقه‌مندان گوشی‌های میان‌رده‌ی اندرویدی است، علاقمندانی که بروز نبودن سیستم‌عامل برایشان اهمیتی ندارد.

نقاط قوت

  • نمایشگر مجهز به تکنولوژی IGZO شارپ با کیفیتی بسیار بالا
  • طراحی زیبا، بدنه‌ی سبک و نازک
  • اسپیکر قوی با پشتیبانی از تکنولوژی DTS
  • امکانات بسیار خوب دوربین در کنار کیفیت قابل قبول

نقاط ضعف

  • جای‌گیری نه چندان مناسب دکمه‌ی پاور
  • استفاده از نسخه قدیمی اندروید
  • شدت روشنایی نسبتا کم صفحه نمایش در محیط باز و زیر نور آفتاب
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 23296 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: zoomit.ir تاریخ خبر: 1393/08/03 تعداد مشاهده: 2724
سافت گذر